flag Судова влада України

Актуально! До відома учасників судового розгляду

18 червня 2013, 11:30

     Для зручності та оперативності отримання інформації про справи, призначені до розгляду, Ви можете скористатись розміщеним на веб-сторінці Петровського районного суду м. Донецка "Списком справ призначених до розгляду."

   «Список справ, призначених до розгляду» містить інформацію про судові засідання (а саме: дата та час, коли повинно проходити засідання, суддя, № справи, сторони по справі, суть позову, адреса та форма судочинства). Використовуючи відповідні інструменти (обравши необхідну дату в календарі, суддю чи форму судочинства, використовуючи пошук) користувач з легкістю зможе знайти справу, яка його цікавить.

     Механізм відображення списку призначених справ дозволяє користувачу:

   Обирати дату судового засідання.  Користувач, зайшовши на сайт в розділ «Список справ, призначених до розгляду», може обирати дату судового засідання і внизу одразу він побачить список судових засідань на обраний день.

   Обирати суддю. У випадаючому списку з назвою «Судді» користувач може обирати прізвище судді зі списку суддів, які відносяться до даного суду. Після чого він побачить список його справ.

   Обирати форму судочинства.

   Здійснювати пошук. Користувач може здійснювати пошук, вказавши будь-яку інформацію по справі у текстовому полі.